Despre Noi

Firma Medago activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 2010 si este specializata in import, distributie si service pentru echipamente medicale.

De la infiintare, compania a colaborat cu diversi parteneri de renume international, ajungand in prezent sa poata furniza produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Cum performantele medicale nu sunt posibile fara echipamente corespunzatoare, S.C. Medago S.R.L. ofera solutii de dotare la un raport pret-calitate de exceptie.

Avand o echipa de specialisti dinamica, am reusit sa ne impunem pe piata medicala romaneasca prin seriozitate, promtitudine si calitatea produselor oferite. Una din prioritatile de baza ale activitatii noastre a fost si este in continuare atingerea unui raport pret-calitate de exceptie vis-a-vis de gama de produse oferite. Am urmarit in permanenta ca acest raport sa fie optim si prin aceasta am obtinut posibilitatea de a satisface cele mai exigente cerinte si construirea unor relatii de durata cu clientii societatii.

Obiectivul nostru prioritar a fost si va ramane dezvoltarea unui parteneriat furnizor – beneficiar, pornind de la intelegera necesitatilor clientilor nostri, adaptarea ofertei la acestea si gasirea de solutii comune pentru un act medical profesional si eficient.

Echipa de tehnicieni service este formata din oameni dedicati meseriei, disponibili oricand pentru intrebari si clarificari.

Ca o recunoastere a unei activitati sustinute in scopul asigurarii unor servicii de calitate pentru clientii nostri dar si pentru alinierea la standardele europene firma noastra a construit, mentine si imbunatateste un sistem al calitatii conform ISO 9001:2015